Oulu

Muhos

Utajärvi

Vaala

Pudasjärvi

01007722

Asiakaspalvelu avoinna 8-16

Kiinteistöhuolto

Kaikki kiinteistöjen hoitoon ja kunnossapitoon liittyvät palvelut

Kiinteistöjen hoitoa ja teknistä kunnossapitoa yksityisille, taloyhtiöille, kunnille sekä toimisto- ja liikekiinteistöille.

Olemme erikoistuneet asuin-, liike-, sekä teollisuuskiinteistöjen hoitoon. Meiltä voit tilata myös ulkoaluetyöt ja konepalvelutyöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

0100 7722

Kiinteistöjen huoltosopimus

Huolellinen hoito varmistaa kiinteistön alueiden helpon käytön, ammattitaitoinen kunnossapito varmistaa kiinteistöjen arvon säilymisen ja nämä yhdessä takaa asumisviihtyvyyden.

Räätälöity palvelu

Räätälöimme teille palvelukuvauksen jokaiseen kiinteistöön ja toimimme näkyvästi.

ruohonleikkuri

Suoritamme työt turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen

Tehtävämme on pitää huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Innostunut ja sitoutunut henkilökunta näkyy asiakkaillemme huolella hoidettujen kiinteistöjen myötä.

Haluamme olla yritys, joka pitää huolta asiakkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän työntekijämme tietävät, miten huolletaan onnellisten ja tyytyväisten ihmisten koteja ja kiinteistöjä. Haluamme luoda lämpimän ja turvallisen tunteen siitä, että vieressä on luotettava yhteistyökumppani. Tahdomme olla alueemme paras kiinteistöhuoltoa ja– hoitoa sekä LVI-palveluja tarjoava yritys, jonka intohimo on luoda onnellisten ihmisten asuinympäristöjä.