Oulu

Muhos

Utajärvi

Vaala

Pudasjärvi

01007722

Asiakaspalvelu avoinna 8-16

Sähkötyöt Oulu & Pohjois-Pohjanmaa

Kaikki kodin ja kiinteistön sähköasennustyöt

Sähköasennuksia

Toimenpiteitä, joilla voidaan säästää energiaa:

Tarjoamme monipuoliset sähköpalvelut kotiin, mökille, taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sähköjärjestelmiä ja laitteita sekä asennamme uutta. Teemme myös sähköurakointia uudiskohteisiin ja saneeraamme vanhoja järjestelmiä. Asennamme myös sähköautojen latauspisteet ja samalla teemme kuormanhallintaa kiinteistön sähköjärjestelmälle.

Kiinteistön sähköasennukset kattavat sähköjohdotukset, valaistusjärjestelmät, pistorasiat, kytkimet ja muut sähkökomponentit. Sähköasennukset on tehtävä asianmukaisesti sähköturvallisuuden varmistamiseksi. Kiinteistössä olevat sähkölaitteet, kuten ilmastointijärjestelmät, lämmitysjärjestelmät, valaistus ja muut sähkökäyttöiset laitteet, vaativat säännöllistä huoltoa ja tarvittaessa korjausta. Kiinteistössä oleva sähköverkko, mukaan lukien sähkökeskukset, sulaketaulut ja jakokeskukset, on pidettävä kunnossa. Tämä sisältää säännölliset tarkastukset, vianmäärityksen ja tarvittaessa korjaukset. Kiinteistön sähköpalveluihin kuuluu myös energiatehokkuuden parantaminen. Se sisältää energiansäästötoimenpiteitä, kuten LED-valaistuksen asentamista, älykkäitä ohjausjärjestelmiä ja energiatehokkaiden laitteiden käyttöä.

Kiho Smart Box

Kiinteistön sähkönkäyttöä pystytään ohjaamaan etänä wifi-yhteydellä ja kännykkäsovelluksella reaaliaikaisesti tai viikkokalenterin kautta meidän Kiho Smart Boxilla. Tällä tavalla esimerkiksi varaavien sähkölämmitysten ja vesimassavaraajien lämmitys voidaan säätää pörssisähkön edullisille tunneille. Asennamme järjestelmän kiinteistöösi ja opastamme käytössä. Asennuksella on kahden vuoden takuu.

Palvelemme sähkötöissä nyt myös Pudasjärven, Syötteen ja Taivalkosken alueella!