Oulu

Muhos

Utajärvi

Vaala

Pudasjärvi

01007722

Asiakaspalvelu avoinna 8-16

Remonttipalvelut & Kylpyhuoneremontti Oulu

Meiltä saat kaikki kodin remontit helposti samalla kerralla

Kodin remontti

Tarjoamme täyden palvelun remontit kotiisi ja kiinteistöösi. Remontoimme kylpyhuoneet ja saunat, kodinhoitohuoneet, vessat, keittiöt ja kaikki kodin sisäpinnat. Toteutamme myös kattavia esteettömyysremontteja asukkaiden muuttuneisiin tarpeisiin.  Myös remontin LVI- ja sähkötyöt onnistuvat samalla sopimuksella omien asentajiemme toimesta. Näin varmistamme remontin sujuvan etenemisen ja helppouden, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia eri toimijoiden aikataulujen yhteensovittamisesta. Teemme kaikki remontin voimassa olevien määräysten mukaan ja laadukkailla materiaaleilla.

Uutta ilmettä kotiin pienillä ja suurilla remonteilla

Meiltä saat kylpyhuoneen ja saunan remontointiin helpon kokonaispaketin suunnittelusta toteutukseen. Yksilöllisiin tarpeisiin teemme mittatilaussaunoja, joihin sisältyy aina 3D-mallinnus.

Esimerkki kylpyhuone- ja saunaremontin sisällöstä:

Suunnittelu: Meidän avullamme sekä yhteistyökumppanimme kanssa voit suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen. Saat apua oikeiden materiaalien, kalusteiden ja värimaailman valitsemiseen.

Suojaus- ja purkutyöt: Remontti aloitetaan tarvittavilla suojaustöillä. Ammattilaisemme hoitavat vanhan kylpyhuoneen ja saunan purkutyöt turvallisesti ja tehokkaasti. Huolehdimme siitä, että purkutyöt tehdään huolellisesti ja että mahdolliset jätemateriaalit käsitellään asianmukaisesti.

Putkityöt: Meiltä saat samassa paketissa laadukkaat putkityöt, mukaan lukien vesijohtojen ja viemärien uusiminen tai korjaus. Huolehdimme siitä, että putkityöt tehdään ammattitaidolla ja vastaavat nykyisiä rakennusmääräyksiä.

Sähkötyöt: Kylpyhuoneen sähköasennukset on tärkeää tehdä turvallisesti ja asianmukaisesti. Meidän sähköasentajamme hoitavat valaistuksen, pistorasioiden ja muiden sähköasennusten asennuksen kylpyhuoneeseen.

Tasoitukset ja vesieristykset: Seinät ja lattiapinnat tasoitetaan tarpeen mukaan sekä vesieristetään voimassa olevien määräysten mukaan. 

Laatoitus ja pintamateriaalit: Toteutamme laatoitustyöt ja saumaukset tarkasti ja ammattitaitoisesti. Kattojen ja seinien koolaukset ja paneloinnit kuuluvat myös usein remonttiin. Tarjoamme myös puusepän tekemiä uniikkeja mittatilaussaunoja ja kalusteita.

Kalusteet ja varusteet: Autamme sinua valitsemaan ja asentamaan sopivat kylpyhuonekalusteet, kuten suihkukaapit, pesualtaat, WC-istuimet ja kaapit. Tarjoamme myös asennuspalveluita, jotta uudet kalusteet saadaan asennettua oikein.

Viimeistelytyöt: Huolehdimme viimeistelytöistä, kuten silikonisaumoista, listoituksista ja maalauksesta. Näiden töiden avulla varmistetaan, että kylpyhuoneesi näyttää upealta ja kestää pitkään.

Siivous ja loppusiivous: Kun kylpyhuoneremontti on valmis, huolehdimme siivouksesta harjapuhtaaksi.

Remontoimme kotisi sisäpinnat, seinät, lattiat ja katot toiveidesi mukaan ammattitaidolla. Voimme sekä purkaa vanhat pinnat, että asentaa uudet. Toimitamme rakennusjätteet kierrätykseen asianmukaisesti.

Mikäli suunnittelet keittiöremonttia voimme toimia projektissa vanhojen kalusteiden ja pintojen, sähköjen ja LVI-kalusteiden purkajana sekä uusien asentajana.

Esteettömyysremontti sisältää erilaisia toimenpiteitä ja muutoksia, joiden tavoitteena on tehdä koti tai tila paremmin saavutettavaksi ja käytettäväksi henkilöille, joilla on liikkumis- tai toimintarajoitteita. Toteutamme kattavia esteettömyysremontteja asukkaiden muuttuneisiin tarpeisiin. Teemme tarvittavat muutokset sekä sisätiloihin että rakennamme mahdolliset rampit ulos. 

Esteettömyysremontti sisältää esimerkiksi seuraavia toimenpiteitä

Kynnysten poistaminen: Kynnysten poistaminen tai matalammaksi muuttaminen helpottaa liikkumista pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Leveämmät oviaukot: Oviaukkojen leventäminen helpottaa esteetöntä kulkua ja mahdollistaa pyörätuolin tai rollaattorin käytön.

Esteettömät kulkureitit: Rakennetaan tai muokataan esteettömät kulkureitit, jotka ovat tasaiset, leveät ja esteettömät. Mahdolliset luiskat sisälle tai ulos.

Kylpyhuoneen ja WC-tilan muutokset: Asennetaan esteettömiä suihkutiloja tai kylpyammeita, joissa on riittävästi tilaa liikkumiselle ja tukea tarvitseville. WC-istuimen korottaminen tai asentaminen tukevilla käsijohteilla helpottaa WC-tilojen käyttöä.

Käsijohteiden ja tukikaiteiden asennus: Asennetaan vahvat ja tukevat käsijohteet ja tukikaiteet, jotka tarjoavat tukea ja apua liikkumisessa.

Valaistuksen parantaminen: Hyvä valaistus on tärkeää esteettömyyden kannalta. Parannetaan valaistusta tarvittavissa tiloissa, jotta näkyvyys ja turvallisuus paranevat.

Liukuestepinnoitteiden asennus: Liukuestepinnoitteiden, kuten liukuestemattojen tai liukuestenauhojen, asennus estää liukastumisia ja parantaa turvallisuutta.

Yhteydenottolomake