Oulu

Muhos

Utajärvi

Vaala

Pudasjärvi

01007722

Asiakaspalvelu avoinna 8-16

Toimitilamuutokset

Toimitilojen remontit

Suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi toimitilamuutokset vahvalla ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella.

Tarjoamme täyden palvelun remontin yrityksesi toimitiloihin. Meiltä saat sekä remontti, LVI-, että sähkötyöt samalla sopimuksella. Aikataulutus ja töiden yhteensovittaminen on helppoa, kun meillä on kokonaisvastuu remontista ja tekijöiden yhteistyö on sujuvaa. Työn jälki on viimeisteltyä ja materiaalit korkealaatuisia. 

Toimitilan remontti voi vaihdella suuresti riippuen tarpeista ja projektin laajuudesta.

Kuitenkin yleisiä työvaiheita, joita remonttiin yleensä kuuluu, ovat seuraavat:

Suunnittelu ja suunnitelmien laatiminen: Aluksi on tärkeää suunnitella remontin tavoitteet, tilojen käyttötarkoitus ja sen mukaiset tarpeet, tehdä tarvittavat mittaukset ja piirustukset sekä määritellä materiaalit ja värit. 

Purkutyöt: Tarvittaessa vanhat rakenteet, kuten seinät, lattiat tai katto, puretaan, vanhat materiaalit poistetaan ja hävitetään asianmukaisesti.

Sähkö- ja putkityöt: Jos remonttiin kuuluu sähköjen tai putkistojen muutoksia, nämä työt tehdään tässä vaiheessa. Uusia sähköpisteitä, valaistusta tai putkistoja voidaan asentaa tarpeiden mukaan.

Rakennustöiden toteutus: Tähän vaiheeseen kuuluu uusien seinien, lattioiden, kattojen tai muiden rakenteiden rakentaminen. Se voi sisältää myös ikkunoiden ja ovien asentamisen sekä huoneiden tai tilojen uudelleenjärjestelyn.

Pintamateriaalien asennus: Tämä vaihe sisältää maalaustyöt, lattian asennuksen, laatoituksen ja muiden pintamateriaalien, kuten tapettien tai paneelien asentamisen.

Viimeistelytyöt: Tässä vaiheessa tehdään pienemmät viimeistelytyöt, kuten listoitukset, kaappien ja kalusteiden asennukset, valaistuksen viimeistely ja muut yksityiskohdat.

Siivous ja viimeistely: Lopuksi remonttialue siivotaan ja viimeistellään. Kaikki rakennusjätteet poistetaan ja tila valmistellaan käyttöön ottamista varten.